top of page

Контакт

За резервации , прашања, или коментари не се двоумете да не контактирате и ние ќе ви одговориме колку е можно поскоро. 

Вашата порака е пратена! Ке ви одговориме најбрзо што можеме.

Villa Passage

Св. Климент Охридски бр. 29а,

6000 Охрид, Македонија

 
vila-pasaz@hotmail.com

Tel:   +389 46 209 332

Mob: +389 78 223 515

Mob: +389 70 555 010

bottom of page